Wat zeggen andere liefhebbers over onze duiven?

Wat ben ik nu overkomen, ik nam in 2019 contact op met johan en vertelde hem dat ik de laatste 3 jaar amper een platte prijs kon spelen met mijn duiven. Johan zei me kom eens tot bij mij en ik zal zien wat ik kan doen voor jou. Hij deed mij 4 jonge duiven 2019 aan de hand, 2 koppeltjes, en werkelijk van zijn betere duiven hoor, de pedigrees liegen er niet voor.

Cras Ludo

Johan, Ik heb een paar van je duiven en ik wil je bedanken voor zulke geweldige prestatieduiven. Ik heb BE 07-6385623 dat is een broer van Junior 500 en hij heeft superduiven voortgebracht. Ik heb ook een koppel dat ik heb gekocht na het overlijden van Neil Christianson die hij van jou kreeg en BE 13-6060492 is een superduivin.

Patrick Gazaway

In 2017 vonden we een van uw duiven, toen we contact met u opnamen wat u ermee moest doen, zei u dat we het voor onszelf moesten houden om mee te kweken. Een vriend van mij heeft met deze duivin gekweekt en een van de kinderen heeft de 1e asduif op korte afstand gewonnen!

Tarik Elhakym

Uw referentie hier?

Bent u goed geweest met onze duiven of hebt leuke resultaten kunnen behalen met onze bloedlijn, geef ons dan zeker een seintje en dan zetten we jouw referentie hierboven bij.
Thanks

Referenties

Als je ooit duiven van ons hebt verworven en je hebt goede resultaten behaald met een van deze duiven, aarzel dan niet om het ons te laten weten, vul dan dit formulier in en wij plaatsen jouw getuigenis op onze website!