De Belser Racing Pigeons

Johan De Belser

Duivenspel met duivinnen - De Belser Racing Pigeons

Duivenspel met duivinnen

Duivenspel met duivinnen Waarom spelen met duivinnen? Dit is nu het 4e jaar op rij dat we spelen met onze duivinnen, de reden is simpel: duivinnen kan je elke week...

Meer lezen
Fokken van duiven, hoe De Belser Johan Racing Pigeons Belgium

Duiven kweken: het kweekproces

Het kweken van duiven: de kweek Tot ziens november, welkom december Het einde van november ligt al weer enkele weken achter ons. Onze duiven zijn net gekoppeld en dit geeft...

Meer lezen

Volg ons op Instagram


Wat zeggen andere liefhebbers over onze duiven?

Johan, ik wilde je even een kort berichtje sturen om je te laten weten wat je vogels voor mij hebben gedaan. Ik heb een zoon van Junior 500 en een kleinzoon van Summer van 69. Beide doffers hebben super voor mij gekweekt.

Joe Nemelka

Wat ben ik nu overkomen, ik nam in 2019 contact op met johan en vertelde hem dat ik de laatste 3 jaar amper een platte prijs kon spelen met mijn duiven. Johan zei me kom eens tot bij mij en ik zal zien wat ik kan doen voor jou. Hij deed mij 4 jonge duiven 2019 aan de hand, 2 koppeltjes, en werkelijk van zijn betere duiven hoor, de pedigrees liegen er niet voor.

Cras Ludo

Johan, Ik heb een paar van je duiven en ik wil je bedanken voor zulke geweldige prestatieduiven. Ik heb BE 07-6385623 dat is een broer van Junior 500 en hij heeft superduiven voortgebracht. Ik heb ook een koppel dat ik heb gekocht na het overlijden van Neil Christianson die hij van jou kreeg en BE 13-6060492 is een superduivin.

Patrick Gazaway

Uw referentie hier?

Als je ooit duiven van ons bekomen hebt en je hebt goede resultaten behaald met een van deze duiven, aarzel dan niet om het ons te laten weten. Klik op onderstaande knop en vul het formulier in!

Referentie opsturen

Of plaats review op Google!