Châteauroux III 2019, de voorbode

De laatste dagen was de spanning te snijden ten huize familie De Belser. Tijdens de zomer wist een mooie jonge vogel drie opmerkelijke resultaten te behalen. Dit leidde ertoe dat de vogel de voorlopige 3e asduif voor jongere duiven (3 prijzen) werd met een coëfficiënt van 3,6695%.

Er liggen nog enkele sterke kandidaten op de loer. Het spel is dus zeker nog niet gespeeld! We zijn erg benieuwd naar het resultaat en we wensen alle liefhebbers veel succes!

Asterix
Asterix (BE19-6035039) poseert na haar vorige vlucht (Argenton II)

Het is geen wonder dat deze jonge duif in staat is tot zulke sterke resultaten. De vogel is een directe afstammeling van Johan’s “Den 500” & “Junior 500“. Terwijl ook Engels “J & J” bloed door zijn aderen stroomt.

Op zaterdag wordt hevige regen verwacht en daarom heeft de KBDB besloten om de duiven op vrijdag vrij te geven in plaats van op zaterdag. Duiven doen vandaag (woensdag 04/09/2019) mee aan de competitie.

Samen met deze laatste vlucht eindigt ook het seizoen. Dan keert de vrede terug en kunnen duivenliefhebbers terugkeren naar hun najaar routine.

Volg ons op instagram

Schrief je in op onze nieuwsbrief